Arrangörerna av mässan

African Tours & Safaris och Hummingbird Lifestyle Travel arrangerar för tredje året i rad resemässan Go Discover! På mässan kan du träffa utställare från hela världen, prata med resespecialister och få personlig rådgivning om dina drömresor. Dessutom kan du delta i spännande tävlingar med chans att vinna fantastiska priser. Missa inte denna unika möjlighet att inspireras och planera ditt nästa äventyr. Välkommen!

African Tours & Safaris har sedan 2007 specialiserat sig på att skräddarsy oförglömliga resor till Afrika. Med vår djupa kunskap och passion för kontinenten skapar vi unika äventyr och upplevelser som anpassas efter dina önskemål och intressen. Oavsett om du drömmer om en spännande safari, att upptäcka storslagna landskap, eller att möta Afrikas mångfald av kulturer och människor, så ser vi till att varje resa blir en minnesvärd upplevelse.

Hummingbird Lifestyle Travel erbjuder exklusiva premiumresor för dig som har höga krav på service och upplevelser. Vi fokuserar på att skapa personliga och lyxiga reseupplevelser som överträffar dina förväntningar. Med vår expertis och noggranna planering garanterar vi att varje detalj av din resa är perfekt. Från eleganta boenden och gourmetmåltider till unika aktiviteter och personlig service, strävar vi efter att göra din resa till ett oförglömligt äventyr som du alltid kommer att minnas.

Hummingbird Lifestyle Travel är specialister på premiumresor till exotiska platser och exklusiva kryssningar runt om i världen. Maldiverna, Seychellerna, Costa Rica, Sri Lanka, Mauritius och Australien samt Nya Zeeland är några av våra främsta specialistområden. Vi över 30 års erfarenhet av skräddarsydda premiumresor för dig som söker det lilla extra på resan.

African Tours & Safaris är experten på safariresor och skräddarsydda resor till Afrika sedan 2007.  Gemensamt för oss som äger och driver och lever med African Tours & Safaris är vår passion och vårt intresse för Afrika. Några av oss har bott i Afrika och vi har alla rest, upptäckt och upplevt Afrika intensivt under de senaste 17 åren. 

 

Registrera dig för deltagande på Go Discover

Föranmälan krävs för deltagande, eftersom vi har begränsat antal platser. Kostnaden för deltagande, 100 kr./person över 12 år, går oavkortat till WWF

Swish 100 kr./person över 12 år